Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی شرکت آسیاتک، طبق برنامه ریزی کلان انجام شده در جهت استفاده از استاندارد‌ها و خطوط راهنمای بین المللی در توسعه کسب و کار خود، امسال نیز موفق گردید نسبت به تمدید اعتبار گواهینامه‌های سیستم‌های مدیریت خود و همچنین اخذ گواهینامه ISO ۴۵۰۰۱:۲۰۱۸ اقدام نماید.
براساس این گزارش، با انجام ممیزی سالانه شرکت آسیاتک در آذر ماه، این شرکت موفق شد تا ازسوی تیم ممیزی شرکت توف نورد حائز شرایط گردیده و اعتبار گواهینامه‌های ISO ۱۰۰۱۵، ISO ۱۴۰۰۱، ISO ۹۰۰۱، ISO ۱۰۰۰۳، ISO۱۰۰۰۲، ISO ۱۰۰۰۱، آراستگی محیط کار (۵S) و ISO ۱۰۰۰۴ را تمدید نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علاوه براین، شرکت آسیاتک موفق به دریافت گواهینامه ISO ۴۵۰۰۱:۲۰۱۸ جهت اطمینان از سلامت کارکنان و ایمنی آن‌ها شده است.
استاندارد ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (ISO۴۵۰۰۱) سازمان‌ها را قادر می‌سازد که ریسک‌های سلامت و ایمنی شغلی را مدیریت نموده و عملکرد سلامت و ایمنی را بهبود بخشند. از اقدامات مرتبط با تداوم کسب و کار حمایت گردیده و اطمینان می‌دهد که افراد (کارکنان) ایمن‌تر و سالم‌تر هستند و درعین حال سبب افزایش شایستگی آن‌ها خواهد شد. همچنین این سیستم می‌تواند از طریق یک سری فرآیند‌های سیستماتیک و مداوم به اهداف خود در پیشگیری از سوانح نائل آید و می‌تواند از طریق تقویت تعهد سازمانی، عملکرد سلامت و ایمنی شغلی خود را بصورت کنشگرایانه (proactive) بهبود بخشد. در نهایت اطمینان می‌دهند که اعتبار سازمان بعنوان مکان امن برای کارکردن، بیشتر گردیده است.
این شرکت همواره در راستای ارائه خدمات بهینه و ارتقاء سطح مشتری مداری، صیانت از تمامی ذینفعان از جمله کارکنان را سرلوحه امور خود قرار داده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آسیا تک پارسی خبر دریافت گواهینامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۵۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری

بیماری لوپوس یک بیماری خود ایمنی است که برخی عوامل خطر ممکن است احتمال ابتلا به آن را افزایش دهند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بیماری لوپوس یک بیماری خود ایمنی است که با بثورات پوستی یا آسیب به اندام‌های اصلی بدن مانند مغز، کلیه و کبد خود را نشان می‌دهد. هنگامی که فرد مبتلا به لوپوس یا هر اختلال خود ایمنی دیگری می‌شود، سیستم ایمنی به اشتباه به سلول‌های سالم حمله می‌کند.

علت ابتلا به لوپوس چیست؟

براساس گزارش هلث، علت دقیق لوپوس تا حد زیادی ناشناخته است اما تحقیقات نشان داده است که ترکیبی از عوامل هورمونی، ژنتیکی، محیطی و ایمونولوژیک می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهد.

آیا لوپوس ارثی است؟

لوپوس مانند بسیاری از اختلالات خودایمنی دیگر در خانواده‌ها دیده می‌شود اما داشتن سابقه خانوادگی لوپوس تضمینی برای ابتلا به این بیماری نیست زیرا ممکن است افراد جهش‌های ژنتیکی را به ارث ببرند که خطر ابتلا به لوپوس را در آن‌ها افزایش یا کاهش می‌دهد.

علائم شایع‌ترین بیماری‌های کبدی چیست؟

چه کسانی به لوپوس مبتلا می‌شوند؟

عوامل خطر زیر ممکن است احتمال ابتلا به لوپوس را افزایش دهند:

سن: لوپوس در زنان 15 تا 44 ساله شایع است.قومیت: زنان سیاه‌پوست در مقایسه با زنان سفیدپوست بیشتر در معرض ابتلا به لوپوس هستند.جغرافیا: لوپوس به طور فزاینده‌ای در کشورهای صنعتی غربی رایج شده است. لوپوس همچنین در زنان اسپانیایی تبار، آسیایی، بومی آمریکا و آلاسکا شایع‌تر است.جنسیت: لوپوس در زنان بیشتر از مردان است.راه‌های انتقال ویروس "آبله مرغان"/ مدت زمان سرایت بیماریعوامل خطر ابتلا به لوپوس چیست؟

محققان علت اصلی بیماری لوپوس را نمی‌دانند، اما برخی از عوامل خطر را شناسایی کرده‌اند. هورمون‌ها، ژن‌ها، محیط و عملکرد سیستم ایمنی همگی می‌توانند بر خطر ابتلا به لوپوس تأثیر بگذارند.

هورمون‌ها

لوپوس در زنان تقریبا 10 برابر بیشتر از مردان است. میزان وجود هر یک از هورمون‌های دهیدرواپی آندروسترون (DHEA)، استروژن، استرادیول، پرولاکتین، پروژسترون، پرولاکتین و تستوسترون می‌تواند در ابتلا مؤثر باشد.

عوامل ایمنولوژیکی

لوپوس یک اختلال خود ایمنی است، بنابراین اکثر افراد مبتلا به آن تغییراتی در نحوه عملکرد سیستم ایمنی خود دارند. سلول‌ها زمانی که آسیب ببینند یا دیگر در سیستم ایمنی مورد نیاز نباشند دچار «آپوپتوز» می‌شوند. آپوپتوز فرآیندی است که باعث خود تخریبی یا مرگ سلول‌ها می‌شود. این سلول‌ها معمولاً زمانی از بین می‌روند که دیگر مورد استفاده قرار نگیرند. تحقیقات نشان داده است که سلول‌های مرده در بدن مبتلایان به لوپوس باقی می‌مانند. این سلول‌ها مواد یا سمومی را آزاد می‌کنند که می‌توانند باعث التهاب در سیستم ایمنی بدن شوند. سیستم ایمنی شروع به حمله به بافت‌های سالم در اندام‌های مختلف بدن می‌کند و در نهایت علائم فیزیکی لوپوس نمایان می‌شود.

عوامل محیطی

تحقیقات نشان داده است که برخی عوامل محیطی می‌توانند بر خطر ابتلا به لوپوس تأثیر بگذارند. این عوامل عبارتند از:

حساسیت به برخی داروها مانند آنتی‌بیوتیک‌هاقرار گرفتن در معرض گرد و غبار سیلیس که معمولاً در پودرهای شوینده، خاک، مواد سفالی و سیمان استفاده می‌شود.ابتلا به برخی عفونت‌ها مانند ویروس اپشتین بار (EBV) که می‌تواند باعث التهاب در سیستم ایمنی بدن شود.سیگار کشیدنقرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV).

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تغییر سیستم کشت مکانیزه در اراضی شور و کم بازده با کف‌کار غلات 
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید نرم‌افزار حسابداری
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • (اینفوگرافیک) راهنمای سوخت رسانی به سیستم ایمنی انسان!
  • هشدار سقوط سنگ در جاده کرج _ چالوس
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • احتمال ریزش سنگ در جاده کرج چالوس
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت